Leden

Login

Paswoord


Paswoord vergeten ?

Mailinglijst

Om per mail op de hoogte gehouden te worden van productwijzigingen op PhytoTrans, of om u uit te schrijven, klik op een van de onderstaande links

Inschrijven

Uitschrijven

Antigifcentrum

In geval van nood, bel naar het Antigifcentrum

070 24 52 45

Phytodis

U vindt meer informatie mbt de Belgische vereniging van verdelers van fytosanitaire producten op Phytodis

www.phytodis.be

PhytoTrans


PhytoTrans is een hulpmiddel voor de professionele gebruiker om actuele veiligheidsbladen van gewasbeschermingsmiddelen online te raadplegen. Deze producten mogen slechts worden gebruikt of worden toegelicht door houders van een geschikte fytolicentie (kijk op www.fytolicentie.be voor meer informatie).

Veel informatie vindt u ook op het etiket. Lees daarom steeds het etiket voor correct gebruik.

Volgende bedrijven brengen hun producten, op een directe of indirecte manier, op de Belgische markt en maken gebruik van PhytoTrans :

Adama Northern Europe Arvesta BASF Bayer Agriculture Bayer CropScience Certis Belchim
Corteva Agriscience FMC Globachem Gowan Kreglinger Nufarm
Syngenta UPL
Bent u toelatingshouder of mandataris voor BelgiŰ en wenst u ook graag gebruik te maken van PhytoTrans om de actuele veiligheidsbladen van uw gewasbeschermingsmiddelen beschikbaar te stellen via dit platform?
Stuur dan een mailtje naar


Door het zoekveld hieronder in te vullen (autorisatie nummer of productnaam), kan u de veiligheidsinformatiebladen raadplegen per product. Voor producten van overige bedrijven, gelieve uw leverancier of fytoweb te consulteren. fytoweb.

Ondanks alle zorg die besteed werd aan de opbouw van deze "PhytoTrans"-website blijven vergissingen en fouten bij het overnemen van de geleverde gegevens en eventuele onvolledigheden mogelijk. Belplant kan hiervoor onder geen enkel beding verantwoordelijk worden gesteld.

Vermeld hieronder het gewenste product